Mine kunder siger

Jeg har været i centrum. Alice har været rigtig let at komme i kontakt med. Der har været god dynamik. Jeg har turdet være åben.

Jeg er blevet mødt, hvor jeg er. Gelinde åbnes for gaven. Hun slipper ikke båndet, men forfølger tråden respektfuldt og kærligt. Der er ikke så mange lag tilbage.

Verden bliver udvidet. Bliver større. Gevinsten ved udpakningen af gaven, er at jeg heler mig selv.

Grethe. Oversygeplejerske. 52 år.

Jeg har fået mange gode redskaber. Jeg forstår nu at udtrykke, at jeg mener nej. Alice er god til at stille sprøgsmål og god til at lytte. Er rolig i sin adfærd, så der er plads til for mig til at tale og blive hørt.

Anne Marie. Organisationschef. 55 år.

Godt at have en ekstern at drøfte tingene med. Super at Alice forlanger handling inden for 24 timer og mål at arbejde hen imod. Jeg har fået struktur både på hjemmefornten og i virksomheden. Jeg har fået nyt overskud og energi. Efter de første besøg var jeg sprudlende, helt oppe at flyve. Når først jeg ser 2 muligheder, åbner hjernen sig, og jeg ser pludselig mange muligheder.

Lotte. Hotelejer. 35 år

Det virker godt, når Alice bliver ved med at spørge, og jeg bliver tvunget til at tænke. Jeg har indset, at det ikke nytter at være træt af livet. Man må selv gøre noget, og det har Alice hjulpet utrolig godt med. Det er godt med commitments, som Alice holder mig fast på.

Ulla. Frisørmester. 48 år

Alice er god til at lytte. Troværdig. Tillidsfuld. Hun kommer i dybden, men fornemmer altid, hvor langt hun kan gå. Hver gang et spadestik dybere.

Anonym